top of page
JIM%20GARTZ_edited.jpg
Rino Wennerholm.jpg
Mia Hultman.jpg
Jonas André.jpg
Anna Woodruff.png
Lo & Gun på jobb.jpeg
& CO: Portfolio

& CO

Ensam är inte stark och det är en förmån att samarbeta med specialister med sylvass kompetens inom sina respektive områden. Några av dem hittar du här nedan.

Efter drygt 20 år i yrket finns det även i telefonboken en lång rad skickliga yrkespersoner inom områden som tex teknik, scenografi, catering & logistik. Alla är så nära en försäkring man kan komma i en direktsändning.

& CO: Text
Rino Wennerholm.jpg

RINO WENNERHOLM

En erfaren facilitator med en sällsam närvaro och förmåga att bana väg för möten. En fröjd att samarbeta med i t ex grupputvecklingsuppdrag.

Mia Hultman.jpg

MIA HULTMAN

En av Sveriges främsta experter på värderingar och dess kraft för att bygga långsiktigt sunda och framgångsrika verksamheter.

Lo%20%26%20Gun%20pa%CC%8A%20jobb_edited.

GUN MOLIN JANSSON

Projektledare och körproducent med lång erfarenhet från all sköns möten stora som små. Lugn, struktur och en stor portion humor är egenskaper jag uppskattar när vi tillsammans tar oss an större och mer komplexa uppdrag.

Anna%20Woodruff_edited.png

ANNA WOODRUFF

En sylvass projekt- & produktionsledare med världen som arbetsfält. Annas näsa för detaljer i budgetarbete, gästlogistik och flödesplanering är oslagbar och alltid med ett leende.

JIM%20GARTZ_edited.jpg

JIM GARTZ

Fantastisk film och grafik kommer ur denne mans studio och under hans körledning levererar alla såväl på som vid sidan om scenen, sitt allra bästa.

Jonas André.jpg

JONAS ANDRÉ

Strängarna på lyran är många hos denne grafiske formgivare, fotograf, musiker, låtskrivare och musikproducent med lyhörd kreativitet som signum.

& CO: Klienter
bottom of page