Louise P-Svartvitt-Mediumres-10.jpg
Motas Traffas.jpg
Louise P-Färg-Mediumres-4.jpg
Kaffemaskin.jpeg
Västerbron kväll.jpeg
Louise P-Svartvitt-Mediumres-11.jpg
 

OM LOUISE

Med en bakgrund som Civilekonom inkl studier i USA, driver Louise bolaget Palmstierna & Co AB sedan 2001 där hon bistår individer och organisationer med att skapa engagerande möten i flera roller.

Som MÖTESARKITEKT formger, producerar och genomför Louise kraftfulla ofta interna möten. Ett ämne hon också gärna håller utbildning i och inspirerar kring.


TALARTRÄNARE Individer och grupper som vill utveckla sin förmåga att nå fram som talare anlitar Louise för sparring i förberedelse, manusarbete och repetition. Om så önskas finns hon nära som stöd i skarpt läge och utvecklande feedback.


En FACILITATOR skapar tillit och utrymme så att alla i ett möte kommer till tals och att det man föresatt sig åstadkomma verkligen uppnås. Vid större samlingar kan rollen benämnas programledare där Louise mångåriga erfarenhet och förmåga att ge utrymme, skapa energi och lyfta det väsentliga är kvalitéer som gör henne särskilt uppskattad.

MUSIKEN och sången är ständigt närvarande och våren 2020 släpptes debutalbumet It’s Time som fick ett fint mottagande. www.louisepalmstierna.se

Uppdragsgivare i urval

Microsoft, Setra, Systembolaget, KPMG, SEB, KICKS, SATS/Elixia, Lean Forum, Eon, Sveaskog, Ekonomistyrningsverket, IVL Sv. Miljöinstitutet, Novare Leadership m fl.

 
 

"Du är min hjältinna, stort tack för att du finns och för att du gjorde våra dagar till en megasuccé. Det är ett privilegium att få jobba med ett fullblodsproffs. Njut av mästerverket och pusta ut så hittar vi snart en dag att fira framgången."

P-O Wedin, vd Sveaskog