top of page
Louise P-Svartvitt-Mediumres-7.jpg
OM LOUISE: Portfolio

OM LOUISE

Kanske såddes fröet till mitt intresse för möten hemma hos in Farmor & Farfar som bodde i det stora huset på gården där jag växte upp.

Där var det ofta bjudningar och fester där många mer eller mindre bra talare klingade i glaset för att ge sig ut på den tunna linan som det är att säga något inför publik.

Jag fick tidigt hjälpa till med förberedelserna och farfar gjorde bordsplaceringen. Han valde omsorgsfullt vem som skulle ha vem till bordet. Allt för att samtalen skulle flyta lätt och kvällen bli både roligt och intressant. Han skapade förutsättningar för möten att bli till! 


Från universitetsstudier och en examen som Civilekonom, via äventyret som eventansvarig under Whitbread Round The World Race för EF Education, till anställningar hos ett par byråer innan jag, 2001 startade eget. 


Sedan dess är det en förmån att få bidra till engagerande och värdefulla möten för kunder i näringsliv och offentlig sektor.

De tre rollerna (facilitator, talartränare & innehållsproducent/mötesdesigner) hänger tätt samman och kommer till nytta i såväl större som mindre uppdrag.

Under åren har nätverket av skickliga specialister blivit stort och ett erfaret projektteam sätts samman när så krävs.

Parallellt finns musiken och sången nära som då och då också får en plats i uppdrag som facilitator. 

Uppdragsgivare i urval

KPMG, Microsoft, Setra, Novare Leadership, Regeringskansliet, SEB, KICKS, Sveaskog, Ekonomistyrnings-verket, IVL Sv. Miljöinstitutet, SEE Executive Education  m fl.

OM LOUISE: Om

"Du är min hjältinna, stort tack för att du finns och för att du gjorde våra dagar till en megasuccé. Det är ett privilegium att få jobba med ett fullblodsproffs. Njut av mästerverket och pusta ut så hittar vi snart en dag att fira framgången."

P-O Wedin

vd Sveaskog

"Stort tack för ditt fina bidrag inför och under finalen. Du fick mig verkligen att visa hjärta och själ i går kväll."

Ragnar Gustavi

Country Managing Partner, EY

Hej Superstars! 
Louise & Gun...Vad ska man säga? NDet är ni som är berget som världsklassens kyrka är byggd på. Ni är Såå professionella, exakta och visa - magi!

Niklas Modig
Sthlm School of Economics

OM LOUISE: Omdömen
bottom of page