top of page
Aerial View of Curved Road_edited_edited.jpg

"If you don’t know where you’re going, you can end up somewhere else"

COACH: Välkommen

Det händer det att jag blir ombedd att vara bollplank till någon som vill bringa ordning i sina tankar. Hitta sin borttappade energi, en ny mening och väg för att använda sin lust och sin talang.

Min förmåga att lyssna, ställa relevanta, ibland tuffa frågor, se sammanhang och nya möjligheter är mitt bidrag på din väg. Jag kan inte göra arbetet åt dig men jag kan vara en utmanare och en hejarklack på vägen. Ett personligt samarbete som bygger på förtroende och vi börjar med att ses förutsättningslöst för att undersöka om grunden för det finns. Därefter hittar vi ett upplägg som passar dig och din situation.

COACH: Text

FRIDEN - EN PLATS FÖR FOKUS

45min från Stockholms city ligger ett litet hus på en bergknalle med utsikt över en sjö. En plats där stillheten bor med närhet till skogen inpå knuten och havet några hundra meter bort. Platsen kallas Friden

IMG_4241.jpeg
COACH: Tjänster

"Louise, för precis ett år sen satt vi på il Caffé och hade vårt första möte! ; )
Efter mötet åkte jag aldrig tillbaka och har aldrig ångrat det en sekund. Tack för att du öppnade mina ögon och sen för att du hjälpt mig att hitta min passion igen!"

Ylva B.

Louise har ett unikt engagemang och lyssnande som gör att samtalen får en fri men ändå framåtsyftande form. Jag kan varmt rekommendera Louise till alla som vill förändra något i sitt liv - hon kommer vara där och sparka dig kärleksfullt i baken!"

Sara W.

COACH: Omdömen
bottom of page