top of page
  • Skribentens bildLouise Palmstierna

”Du får göra vad du vill utom, att sätta oss i ring”

…sa Björn Larsson. Uppdragsgivaren som inte liknar någon annan jag haft.


Ett slags livslångt NDA gör det svårt att säga så mycket om bakgrunden men uppdraget är ett av de mest utmanande jag har haft och utan Lotta Collste hade det inte gått.

I korthet var man i otakt med tiden och de 80 ledarna från jordens olika hörn hade annan utsikt från sina hörnkontor än den deras kunders kunder hade.


Eftersom mönsterbrott gör något med tillstånd och öppnar upp för nya tankar och samtal, så ”kapades” konferensen och gästerna lyftes ur den vanliga ramen.

Med studenter från Kaospiloterna tog sig gästerna runt i stan till fots och för somliga, exotisk kollektivtrafik. Runt till möten med spännande personer med tankar om vad som pågick och påverkade beslutsfattandet.


Den oväntade starten och dagarna som följde fyllda av perspektivskiften och förflyttningar både mentalt och fysiskt fyllde gästerna med ny kraft. De lämnade Stockholm den där dagen i september 2006 med större nyfikenhet och motivation både att tvätta fönstren på sitt kontor och att ställa fler frågor.


Om de fick sitta i ring? - självklart! ;) För att vi i cirkeln ser varandras blick och lättare hör också det som sägs mellan rader.

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page