Utbildning i korthet

Civilekonom (marknadsföring) - Stockholms Universitet & Lynn University, Florida, USA

Förändringskommunikation - Studio Kom For (Modul 1-4)

The Art of Facilitation - Zenergy Global/The Zone

Utvalda kurser i coaching, psykologi och pedagogik - Agslo, UGL, Coach2Coach, Berghs m.fl.

Biografi

Med en bakgrund som Civilekonom med universitetsstudier i USA driver Louise sedan 2001 Palmstierna & Co AB där hon bistår individer och organisationer att använda mötet som ett strategiskt kommunikationsverktyg.

Louise menar att det är skillnad på att mötas och att träffas. Träffas gör vi dagligen både digitalt och fysiska större och mindre samlingar men delaktighet, energi och engagemang saknas. Mötet är träffens motsats. Där växer vi, får insikt, ny kunskap, blir berörda och motiverade att bidra i utvecklingen av sin egen roll och organisationens affärsmål på sikt.

Som mötesarkitekt & innehållsproducent formger Louise kraftfulla ofta interna stora som små möten. Hur man utformar och genomför affärsdrivande möten med goda och bestående resultat är också ett ämne hon gärna föreläser om.

Louise anlitas som talartränare av individer och grupper som vill utveckla sin förmåga att nå fram till en publik och beröra dem med sitt budskap. Louise bistår sina klienter genom hela processen av förberedelse, manusarbete och i repetitioner.

En facilitator skapar tillit och utrymme för att alla kommer till tals och att gruppen åstadkommer det man förutsatt sig och vid större samlingar kan programledning behövas.
Louise mångåriga erfarenhet och förmåga att ge utrymme, lyfta det väsentliga och tillföra energi kan sägas vara kvalitéer som gör henne uppskattad i båda rollerna.

Som coach agerar Louise bollplank och vägledare för personer som behöver finna nya vägar och/eller stärka sin förmåga att kommunicera. Bland klienterna finns människor från en rad olika branscher och positioner såväl ledare som medarbetare.

Musiken finns ständigt nära och som sångerska släppte Louise sitt debutalbum 2020 www.louisepalmstierna.se

Medarbetarmöte

 • Hej Louise
  Du är min hjältinna, stort tack för att du finns och att du gjorde våra dagar till en megasuccé, det är ett privilegium att få jobba med ett fullblodsproffs. Njut av mästerverket pusta ut och så får Vi hitta en dag att fira framgången.
  Lev väl
  Po

  PO Wedin , vd, Sveaskog

Talarsparring

 • Stort tack för ditt fina bidrag inför och under finalen.
  Du fick mig verkligen att visa hjärta och själ denna kväll.
  /Ragnar

  Ragnar Gustavii, Country Managing Partner, EY