"If you don't know where you're going, you can end up somewhere else..."

Det händer att jag blir ombedd att vara bollplank till någon som vill bringa ordning i sina tankar. Hitta sin energi igen, en ny mening och väg för att använda sin lust och sin talang.

Min förmåga att lyssna, ställa relevanta, ibland tuffa frågor, se sammanhang och nya möjligheter är mitt bidrag på din väg. Jag kan inte göra arbetet åt dig men jag kan vara en utmanare och en hejarklack på vägen.

Ett personligt samarbete som detta bygger på förtroende och vi börjar med att ses förutsättningslöst för att undersöka om grogrunden för det finns. Därefter hittar vi ett upplägg som passar dig och din situation.

 • "Jag och Louise träffades regelbundet under ett års tid. Våra samtal gav mig viktiga insikter och verktyg för att komma vidare i såväl min karriärs- som livssituation. Louise har ett unikt engagemang och lyssnande som gör att samtalen får en fri men ändå framåtsyftande form. Jag kan varmt rekommendera Louise till alla som vill förändra något i sitt liv - hon kommer vara där och sparka dig kärleksfullt i baken!"

  Sara O.,
 • Louise, för precis ett år sen satt vi på il caffe och hade vårt första möte! ; )
  Efter mötet åkte jag aldrig tillbaka till H&M i arbetssyfte. Jag har aldrig ångrat det en sekund. Tack för att du öppnade mina ögon och sen för att du hjälpt mig att hitta min passion igen!
  / Ylva

  Ylva,
 • ”In short, Louise Palmstierna is worth her weight in gold. I got further in my first two-hour coaching appointment with her than I had in two years on my own. If you’re entertaining any thoughts about switching careers and want to figure out what you’re “meant” to be doing, Louise is -hands down- the person you want to talk to.”

  Annika S.,